Kok Meubelen is sinds 1999 gevestigd in Amsterdam en werd in korte tijd een begrip in Amsterdam en omstreken. Goedkoopmeubelen is klant en service gericht en door de scherpe verkoopprijzen absoluut een bezoekje waard, online in onze webshop of bij ons in de showroom.  Goedkoopmeubelen.nl  heeft een grote collectie betaalbare design meubelen, variërend van loungebanken, bankstellen, design verlichting, salontafels, eettafels tot aan volledige slaapkamers, kasten, dressoirs, TV/HiFi meubelen en nog veel meer.

Door goede afspraken met leveranciers kunnen wij producten voor zeer scherpe prijzen aanbieden.  Goedkoopmeubelen.nl  staat ook voor kwaliteit, alle door ons verkochte producten worden door ons inkoop team zelf beoordeeld op kwaliteit en prijsverhouding en onze standaard is hoog.

Ook is Goedkoopmeubelen.nl  continue bezig met vernieuwing en met het zoeken naar de nieuwste trends in meubelland. Het kan gebeuren dat een klant een specifiek artikel zoekt wat   Goedkoopmeubelen.nl  nog niet in de collectie heeft, ook dan helpen wij u graag om dit artikel te vinden en om dit artikel eventueel in de collectie op te nemen. De ideeën en meningen van onze klanten tellen namelijk ook bij Moderne Interieurs.  Goedkoopmeubelen.nl  bezorgt door heel Nederland en België.  Indien onze klant niet in staat is om een meubel zelf te monteren dan kan dit op verzoek tegen vergoeding ook gedaan worden door onze bezorgservice. 

Webshop(s)

 Vanaf 2012  is de webshop www.goedkoopmeubelen.nl geopend. Deze webshop is inmiddels al een groot succes en de klantentevredenheid is hoog. Mede door het steeds groter wordende aanbod, de goede prijs en kwaliteit verhoudingen weten steeds meer bezoekers de webshop te vinden. Want voor een betaalbaar design interieur ben je bij Goedkoopmeubelen.nl bij het goede adres.

Tot ziens bij Kok Meubelen


 

Aanvullende bedrijfs informatie:

 

Bedrijfsnaam: Kok Meubelen  handelend onder de handelsnaam: Goedkoopmeubelen.nl

Kamer van Koophandel nummer: 34341632

BTW nummer: 137074049B01

Bankgegevens:

IBAN REKENINGNUMMER: NL84ABNA0512804486

 

 

 

 

 

 

 

© 2012 - 2024 GOEDKOOPMEUBELEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel