Levertijden:

De gemiddelde levertijd bedraagt 2 tot 4 weken (*onder voorbehoud)

 De levertijd afwijken van wat is aangegeven bij het product. Dit kan de volgende redenen hebben:

1. Wij zijn afhankelijk of producten op het moment van bestelling voorradig zijn bij onze leveranciers, gezien wij geen grote voorraad hanteren of beschikken over een groot magazijn. Mede door deze kostenbesparing kunnen wij u betaalbare verkoopsprijzen aanbieden voor onze design meubelen. Gezien we deze kosten niet aan de klant hoeven door te berekenen. De levertijd kan daarom soms korter of langer zijn dan de gegeven indicatie. U wordt op de hoogte gesteld indien de levertijd langer zal zijn dan in de eerste instantie aangegeven. Indien u niet akkoord bent met de langere levertijd heeft u ten alle tijden het recht de order te annuleren, waarna het volledige aankoopbedrag of aanbetaling binnen 14 dagen zal worden teruggestort op uw rekening. 

Ook kan het voorkomen dat een artikel tijdelijk is uitverkocht bij onze leverancier en de levertijd dus om die reden langer en in sommige gevallen veel langer kan zijn. U wordt hierover geinformeerd zodra bekend. Helaas komt het voor dat wij pas na een bestelling te horen krijgen dat een product tijdelijk uitverkocht is, gezien niet alle leveranciers even accuraat zijn met voorraad informatie voorziening naar hun retailverkopers. Wij doen ons uiterste best onze levertijden zo up to date mogelijk te houden.

Indien een artikel een langere levertijd heeft dan in eerste instantie aangegeven is of als een artikel vertraagt is vanuit de fabriek wordt er geen financiële compensatie, korting of tegemoetkoming gegeven voor deze vertraging gezien KOK MEUBELEN. ten alle tijden afhankelijk is van derden en leveringstermijnen van deze.

Indien het om een vertraagde zitmeubel gaat, kan KOK MEUBELEN de klant tijdelijk voorzien van een leen zitmeubel om de leveringsperiode te overbruggen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en is extra service. Alleen als het Leen meubel beschadigd retour komt zal KOK MEUBELEN deze schade verhalen op de klant.

2. Indien een klant een meubel besteld naar eigen specificatie, afwijkende kleuren of vormgeving. Of de klant een elementen meubel besteld kan de levertijd ook afwijken tussen de 6 a 12 weken. Dit geld ook voor meubelen die pas worden geproduceerd naar aanleiding van uw bestelling. U wordt hierover natuurlijk op de hoogte gesteld.

© 2012 - 2024 GOEDKOOPMEUBELEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel