Kok meubelen biedt de volgende betaalmethodes aan:

 


1. Online betaling - Paypal

 

PayPal maakt het mogelijk om in absolute veiligheid te betalen. U kunt het geld van uw PayPal account gebruiken om te betalen, of u kunt direct betalen met creditkaart, zelfs als u geen PayPal account heeft. Met PayPal hoeft u slechts eenmalig uw creditkaart gegevens in te voeren, de informatie wordt vervolgens perfect beveiligd op de PayPal server opgeslagen. Aan betalen via Paypal zijn wel transactie kosten verbonden.

 

2. Online betaling - iDeal 

 

Als u aangesloten bent bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank of Triodos Bank Van Landschot dan kunt u gebruik maken van iDEAL via Mollie om uw bestelling direct online te betalen.

Uw online betaling is compleet veilig, omdat de transactie wordt gemaakt vanuit uw eigen Internet Bankieren account. Uw naam en rekeningnummer worden pas ontvangen door de online winkel als u de betaling geaccepteerd hebt. Anders dan met credit card betalingen, houd u de controle over het afstaan van persoonlijke informatie. Aan betaling via Ideal zijn geen transactiekosten verbonden.

 

3. Betaling via Bancontact  ( voor onze vlaamse klanten)

 

Wij bieden onze klanten uit vlaanderen de mogelijkheid om te betalen via Bancontact 

Uw online betaling is compleet veilig, omdat de transactie wordt gemaakt vanuit uw eigen Internet Bankieren account. Uw naam en rekeningnummer worden pas ontvangen door de online winkel als u de betaling geaccepteerd hebt. Anders dan met credit card betalingen, houd u de controle over het afstaan van persoonlijke informatie. Aan betaling via Bancontact zijn transactiekosten verbonden.

 

4. Contant Bij Levering (onder rembours)

 

Als u contant wilt betalen bij aflevering, moet de betaling volledig worden voldaan in contanten wanneer u de bestelling ontvangt. Als de bestelling door een koerier wordt gebracht, dan moet de betaling worden gedaan aan de persoon die de producten aflevert. Let op! Aan deze betaaloptie zijn extra rembourskosten verbonden a € 15,00

 

5. Bank overschrijving

 

Na het plaatsen van uw bestelling zult u alle benodigde informatie ontvangen betreffende de overschrijving. De bestelling zal pas veder in behandeling worden genomen nadat de betaling is bevestigd. U ontvangt via de e-mail een betalingsbevestiging

Om het verwerkingsproces van uw order te bespoedigen kunt u zodra de betaling door u is voldaan, een screenshot maken van de betaling en dit betaalbewijs te mailen naar info@goedkoopmeubelen.nl. Vermeld ten alle tijden het order / factuurnummer als betalingskenmerk, en vermeld u deze ook in de mail met het betaalbewijs.

In het geval u voor betaaloptie vooraf overmaken heeft gekozen of voor de optie aanbetaling van 20% dan  kunt u de betaling of het aanbetalingsbedrag onder vermelding van het order / factuur nummer overmaken op het volgende rekeningnummer:

Ten name van: KOK MEUBELEN

IBAN rekeningnummer:

Van alle ontvangen betalingen krijgt u per e-mail een betalingsbevestiging.

 

6. Betaling via een 20 % aanbetaling van het totale aankoopbedrag

 

Wij bieden de mogelijkheid om bij order bedragen vanaf € 250,00 te kiezen voor de optie om eerst een aanbetaling te voldoen van 20% en het restant van het orderbedrag vervolgens bij aflevering of ophalen contant af te rekenen.

De hoogte van het aanbetalingsbedrag is in alle gevallen 20 % van het totale orderbedrag inclusief verzendkosten.

Indien u voor deze betaaloptie kiest dient u, uw bestelling via de mail aan ons door te geven naar: info@goedkoopmeubelen.nl

Gebruikt u als onderwerp: Nieuwe Bestelling.

Vermeld in uw bestellings e-mail:

  • Model namen van de artikellen,
  • Eventuele afmeting en eventuele opstelling
  • Kleur
  • Uw volledige naam,
  • Factuuradres
  • Afleveradres 
  • Telefoonnummer


Na ontvangst van uw bestellings e-mail ontvangt u van ons vervolgens per mail de factuur voor uw bestelling waarin het aanbetalingsbedrag staat vermeld. U dient vervolgens de aanbetaling over te maken op het in de factuur vermelde rekeningnummer onder vermelding van het factuurnummer. Zodra uw aanbetaling is ontvangen krijgt u van ons een bevestigings e-mail en is uw bestelling definitief.


Let op!: De leveringstermijn gaat pas in op het moment dat wij uw aanbetaling hebben ontvangen.


Het restant van het factuur bedrag dient u vervolgens contant af te rekenen bij aflevering of bij ophalen van uw bestelling.

 

7. Ophalen in Showroom, Afrekenen in Showroom

U Kunt bij ons ook online bestellen om vervolgens uw bestelling persoonlijk te komen ophalen en afrekenen in onze showroom. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en bij deze optie bespaard u ook op de verzendkosten. Houd er hierbij wel rekening mee dat u zelf verantwoordelijk bent voor eventuele transportschade. die is veroorzaakt door eigen vervoer. Bij grote orders boven de € 500,00 kan het voorkomen dat Moderne Interieurs eerst vraagt om een aanbetaling van 20% te voldoen.

Let op: Indien uw artikel binnen is gekomen en u wilt deze komen ophalen, dan dient dit minimaal 1 dag voordat u langskomt te worden doorgegeven aan onze klantenservice. Al onze goederen komen binnen in een centraal magazijn, en niet bij onze showroom. Indien u wilt komen ophalen wordt het meubel vanuit ons centrale magazijn naar de showroom gebracht waar u het vervolgens kunt komen ophalen. Dit vanwege beperkte opslag capaciteit in onze showroom. Indien u op zondag langs wilt komen om uw bestelling op te halen, dient dit uiterlijkste op de vrijdag daarvoor te worden aangemeld.

 

Indien u nog vragen heeft stelt u ze gerust per e-mail via:  info@goedkoopmeubelen.nl

© 2012 - 2024 GOEDKOOPMEUBELEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel